3D

Sex harstad prostitusjon tromsø

kastet. Uka fem kvinner som selger sex i, troms, fire i, tromsø og en i, harstad. Ja, jeg selger sex, men er det ulovlig? Sier «Mona» fra Jamaica. Selger sex fra bobiler NRK Nordland Lokale nyheter, TV og radio Finnmark Dagblad fikk torsdag anonymt tips om at fem prostituerte er i Alta. I følge den skal hun de neste dagene innom Alta, Tromsø, Harstad, Narvik. Og så gjør hun en ting til: med jevne mellomrom selger hun sex til ukjente menn. Likevel har de opptil flere ganger kjøpt sex av prostituerte, både i Norge. sex harstad prostitusjon tromsø Det betyr at et 30-talls jenter er innom byen for å selge sex bare i løpet av denne uka. Hun kunne fortelle at hun er fra Jamaica og hadde kommet til Alta torsdag, men ikke hvor lenge hun skal bli. Hun er 21 år, og en av mange prostituerte som er på turné i Norge. Det er så lite prostitusjon i Tromsø at det egentlig ikke er et reelt problem. Finnmark Dagblad fikk torsdag anonymt tips om at fem prostituerte er i Alta. Astrid Renland i pion, prostituertes interesseorganisasjon i Norge, har lagt merke til den økende mengden av reisende prostituerte. Skjer hele året, det er få mennesker som kjenner byens undergrunnsmiljø like godt som redaktøren i gatemagasinet Virkelig. Mendet finnes også et liv etter den første forelskelsen: Hvordan kommer man seg gjennom den altoppslukende kjærlighetssorgen?

Sex harstad prostitusjon tromsø - Her selger

Hot russian dating dating single 311
Horten kvinne voksen dating program 663
Sex harstad prostitusjon tromsø  De omreisende er ikke på gaten, men ut fra hoteller. Dette skriver «Alen» på sin profil på et nettsted som selger sex.
Phat ass tantric massage phoenix Junge Eliassen tror at det på årsbasis porno rus massasje bergen thai er rundt tre, fire prostituerte som driver permanent fra Tromsø. Norge og den norske kronen er lukrativ, så dette skjer hele året, forteller Junge Eliassen.
Eirik Junge Eliassen har gjennom en årrekke fått erfare hvordan prostitusjon fungerer i Tromsø. Når man er forelsket, flyter man rundt på en sky og lurer på om man noen ganger kommer til å lande. Det er langt mer enn vanlig, ifølge kilder iTromsø har snakket med. Finnes det noen å prate med, og er det lurt å trøste seg selv med «one night stands»?  Kvinnene reklamerer lettere nå enn før for seg selv og har da muligheten til å reise over større områder, og etablerer ofte profilerer på utenlandske servere for å unngå norsk lov, forteller Renland. De reiser nok ofte rundt to og to for deres egen sikkerhet, men jeg tviler veldig på at de har en bakmann som organiserer det. Men på nettsiden har «Mona» publisert sin reiseplan. Det viste seg at det stemmer at fem prostituerte, kalt «Mona Nancy «Tania «Lisa» og «Clara er i Alta for å selge sex. Her finner du råd fra både eksperter og studenter! I følge den skal hun de neste dagene innom Alta, Tromsø, Harstad, Narvik og Bodø.

Sommerhett sex-marked: Sex harstad prostitusjon tromsø

Ja, det er jeg, men er det ulovlig, sa «Mona». De lokale jentene får kontakt med kundene sine gjennom chattekanaler og gjennom falske profiler, for eksempel på sex harstad prostitusjon tromsø Facebook. I går var hun i Tromsø. De er derimot kvinner med en teft for forretning. De har mye mindre kontroll over hvem de treffer, og kvier seg nok enda mer enn tidligere for å anmelde eventuelle overgrep. Det vet jeg ikke, sa hun. På en nettside som formidler sexsalg, står det at de er i Alta, og alle fem har oppgitt mobilnummer. I løpet av de neste dagene kommer det 19 nye jenter, mens de andre reiser videre. Dette er heller ikke et fenomen som kun skjer om sommeren. I dag reiser hun videre til Kristiansand. De kvinnene som driver med sånt i Tromsø, er som regel kvinner og studentinner med dårlig økonomi, og som prostituerer seg for å tjene til livets opphold.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *